Barion Pixel

2016-os éves sorozat

Látható az éves sorozat állása!


Idén a halat.hu oldal az eszközfüggetlen nézet és pár apróbb funkció mellett, a versenymodul fejlesztésének egy nagy állomásához is ért: sorozatban is tudunk kezelni versenyeket. Ahogy szoktuk, nem csak az eddigi kipróbált dolgokat vesszük át és öltöztetjük halat-os köntösbe, hanem próbálunk valami frisset és izgalmasat is belevinni a dologba. Van, hogy ez nagyobb sikert arat és van, hogy nem hogy kisebbet, de semmit se arat, de ez így van redjén.

A szokásos sorozatokat már sokan ismeritek: pár verseny, főleg a szektorhelyezés számít, részt kell venni a fordulók nagy részén vagy mindegyikén. Ilyen volt nálunk is már a Jégolvasztó sorozat, ahol már az oldal végezte az összesítést a mérlegelések beírásának pillanatában, és ilyen lesz a például a Metodos versenysorozatunk, vagy az éjszakai is.

De ez nekünk most sem elég! Kitaláltunk egy olyan számítási módszert, ami összehasonlíthatóvá teszi azokat a versenyzőket is, akik nem ugyanazokon a versenyeken indulnak és nem is ugyanazon számún. Így kelt életre a halat.hu több, mint 20 versenyt magába foglaló 2016 évi versenyek sorozata! Ez a számítás támogatja azt, aki több versenyen indul, de csak annyival, hogy itt fogott súly nem veszik el, azaz az összsúlyban minden eredmény beleszámít. Így azonos helyezési pont mellett előnye lehet annak, aki több versenyen van ott. A helyezési pontok számítása viszont teljesen eltér a megszokottól: a szektorhelyezések átlaga a mérvadó, méghozzá kerekítve egész számra. Tehát, ha valaki 3 versenyen indul, helyezései pedig: 1, 3, 7, akkor 4 ponttal kerül a listára ((1+3+7)/3=3,66 kerekítve 4). Minimum indulási szám itt is van. Azokat értékeljük, akik legalább 10 versenyünkön résztvettek.

Hogy ez kinek mennyire jön be és hogy igazából mennyire izgalmas versenyt hoz, azt előre nem tudhatjuk, de bízunk benne, sokan kedvelni és figyeni fogjátok, ki hogy áll.

Egyet azonban igérhetek, az év végi díjazással senki nem lesz elégedetlen, hamarosan mutatjuk a nyereményt!

halat.hu    2016/05/14
Hírek a Prériről!

Hírek a Prériről!

A Préri tó csapsta igyekszik a szabályok betartásán kívül, a lehető legbiztosnágosabban szolgálétani a horgászat lehetőségét. A lenti szabályokat is ezért hozták és kérnek mindenkit, hogy maradéktalanul tartsa be őket!
  • Online rendelés
    Rendelés feldolgozás: 8-16
  • Ingyenes szállítás
    14 999 Ft feletti vásárlásnál
  • Biztonságos vásárlás
    rendelési információk biztonságban vannak

Kosár

Végösszeg: 0 HUF
Vásárlás folytatásaPénztárhoz