Barion Pixel

PRÉRI NEVELŐTAVI VERSENYEK

Új helyszínen, de változatlanul jó hangulatban indulnak újra a versenyek a préri tavon. Nevezni a halat.hu oldalon lehet.


Az eltelt esztendőktől eltérően az idei évben új helyszínen várjuk a kedves versenyezni vágyókat. 

Ebben az éven a Préri tó vezetősége és a Horgászni.hu oldal csapata gondolt egy nagy merészet és egy új verenypályát épített.

A pálya sajátossága hogy a napijegyes horgászokat nem zavarva ezzel az 1-es tavat mentesítve kerül sor a verenyek megrendezésére. A nagy nevelő tó túl oldalán lett kialakítva egy 450 méter hosszú szakaszon ahol 40 férőhelyes versenyeket tudunk rendezni.

A horgász állások 10 méterre vannak egymástól, igy kellő távolság van a horgászok és az ő álltaluk meghorgászott helyek között.

A vízben élő halak főleg kisebb termetű ( 0,5-2,5kg) pontyok.

Tökéletes hely rakósbotos, method és hosszúelőkés feeder versenyekre is hiszen az etetési távolságok 10 illetve 40 méterre találjuk. Ebből következően a halak nagy tömegében ott keresik a táplálékot. A feladat tehát misem egyszerűbb, mint ezen a két távolságon minél többet zsákmányolni belőlük. Végül de nem utolsó sorban a horgászhelyek mögé be lehet álni kocsival, ezzel kényelmesebbé tettük a ki és bepakolást.

A pálya teszt versenyéről készült videót itt tekintheteitek meg:

 

  

Nevezni a halat.hu olalon lehet. A LINK-re kattintva megtaláljátok az összes verenyt amit az idei évben rendezni fogunk. Válasszátok ki a számotokra szimpatikus versenyeket és mérjétek össze tudásotok a legközelebbi megméretetésen. 

Bandi    2020/05/16
Hírek a Prériről!

Hírek a Prériről!

A Préri tó csapsta igyekszik a szabályok betartásán kívül, a lehető legbiztosnágosabban szolgálétani a horgászat lehetőségét. A lenti szabályokat is ezért hozták és kérnek mindenkit, hogy maradéktalanul tartsa be őket!
Nyitási akció áprilisban

Nyitási akció áprilisban

A kezdeti idők nehézségei után kialakítottuk kiszámítható kedvezményrendszerünket április hónapra.
  • Online rendelés
    Rendelés feldolgozás: 8-16
  • Ingyenes szállítás
    14 999 Ft feletti vásárlásnál
  • Biztonságos vásárlás
    rendelési információk biztonságban vannak

Kosár

Végösszeg: 0 HUF
Vásárlás folytatásaPénztárhoz
DEVELOPER BAR