Barion Pixel

Nyitási akció áprilisban

A kezdeti idők nehézségei után kialakítottuk kiszámítható kedvezményrendszerünket április hónapra.


Nem könnyű a mostani helyzetben megtalálni azt az ideális kedvezményrendszert, ami mindenkinek megfelelő, sőt az elmúlt rövid időszak alapján azt is mondhatjuk, hogy lehetetlen. 

Szeretnénk a vásárlóinkat a lehető legjobban kiszolgálni, sőt szeretnénk ha előszöris minél több vásárlónk lenne, de azt be kellett látnunk, hogy olyan szempontokat is figyelembe kel vennünk, amikre nem is számítottunk. 

Az első napokban változtattunk stratégiánkon és kellett egy kis idő mire kidolgoztuk az előre leírható és biztosan tartható nyitási akcióinkat. Ezek alapján a következőkre számíthattok ebben a hónapban:

- április 4-től minden megjelölt termékünkre 10% kedvezményt adunk a hónap végéig, de ezen termékek köre folyamatosan szűkülni fog, ha egy termékre rákattintotok, láthatjátok van-e még rá kedvezmény,

- hétfőtől biztosan minden Haldorádó és By Döme termék kedvezménye megszűnik, 

- minden 15 000,- feletti vásárláshoz ajándékba adunk egy Haldorádó csalit, amíg a készlet tart,

- minden 15 000,- feletti vásárláshoz ajándékba adunk egy a Préri horgásztóra szóló, idén felhasználható, átruházható sportjegykupont,

- minden 12 000,- feletti vásárlásnál mi vállaljuk a kiszállítás díját. 

Reméljük, hogy sokan megtaláljátok kedvenc termékeitek nálunk. 

Ha valamilyen terméket keresnétek, de nem találjátok, de úgy gondoljátok helye lenne ebben az áruházban, írjatok és ha lehet beszerezzük!

Jó vásárlást és köszönjük figyelmed!

Doki    2020/04/04
Hírek a Prériről!

Hírek a Prériről!

A Préri tó csapsta igyekszik a szabályok betartásán kívül, a lehető legbiztosnágosabban szolgálétani a horgászat lehetőségét. A lenti szabályokat is ezért hozták és kérnek mindenkit, hogy maradéktalanul tartsa be őket!
  • Online rendelés
    Rendelés feldolgozás: 8-16
  • Ingyenes szállítás
    14 999 Ft feletti vásárlásnál
  • Biztonságos vásárlás
    rendelési információk biztonságban vannak

Kosár

Végösszeg: 0 HUF
Vásárlás folytatásaPénztárhoz
DEVELOPER BAR